La Jungla
Carlos Ríos al centre comercial Westfield Glòries
Foto: Carlos Ríos al centre comercial Westfield Glòries | Intermèdia Comunicació
Famosos

El popular nutricionista i influencer Carlos Ríos inaugura el seu primer restaurant a Barcelona

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Carlos Ríos al centre comercial Westfield Glòries
Foto: Carlos Ríos al centre comercial Westfield Glòries | Intermèdia Comunicació

El popular nutricionista i influencer Carlos Ríos ha inaugurat el seu primer restaurant 'Realfooding to Eat' aquest divendres 6 d'octubre al centre comercial Westfield Glòries de Barcelona.

En detall: Mantenint la filosofia de la marca 'Realfooding to Eat', l'innovador restaurant aposta per fomentar uns hàbits de consum més sans mitjançant propostes senzilles, saludables i sostenibles.

  • Carlos Ríos, el creador del moviment 'Realfooding', pretén aconseguir un estil de vida basat a menjar real, evitar els ultraprocessats i promoure el menjar sa, saborós i de proximitat.

En profunditat: És per això que va decidir fer el salt del delivery, com fins ara treballava amb els seus productes, llançant la seva cadena de restauració a Barcelona de la mà de 'Realfooding to Eat'.

  • El seu primer restaurant està ubicat al centre comercial Westfield Glòries, a l'avinguda Diagonal de Barcelona, concretament a l'espai d'El Mercat.

Què en diu Carlos Ríos: El darrer dijous, Principal va conversar amb el nutricionista per conèixer de primera mà la filosofia de l'establiment i degustar alguns dels plats que s'oferiran a la carta. Aquestes són les declaracions més destacades del que ens va dir Ríos:

  • "El més important per a nosaltres és elaborar receptes amb bons ingredients i que siguin molt desitjables per a competir amb tota la restauració que hi ha, que moltes vegades no cuiden aquesta part de la salut".
  • "Es pot fer un menjar desitjable i, inclús, ràpid, però saludable".
  • L'influencer comentar que ha estat la seva comunitat de seguidors els que demanaven que es fes aquest salt: "Deien que cuinaven a casa saludable, però que també els hi venia de gust menjar sa quan sortien amb la parella o amics, per exemple".
  • "Vam començar a elaborar plats i definir una carta amb bons ingredients. Inclús amb propostes de persones mitjançant les xarxes socials, primer al delivery i ara pel restaurant".

A més, també li vam preguntar per l'oferta gastronòmica que oferirà 'Realfooding to Eat', i ens va comentar que té dues vies o conceptes. Això és el que ens va comentar:

  • "D'una banda, el menjar ràpid reversionat amb bons ingredients: Hamburgueses amb pa integral, amb salses, oli d'oliva de verge extra, bona quantitat de vegetals i carn de bona qualitat".
  • "D'altra banda, estan els plats diaris, el plat "realfooding", que combina una bona part de vegetal amb proteïna i una part d'hidrats de carboni".

Per últim: El salt de 'Realfooding' a la restauració física es fa de dues maneres a Barcelona. A més d'obrir les portes de 'Realfooding to Eat' a Westfield Glòries, també ho fa al centre comercial Westfield La Maquinista, en aquesta localització en format Food Truck, amb la intenció de revolucionar el concepte de "menjar ràpid" amb una proposta saludable.