La Jungla
Karina a 'GH VIP: el debate'
Foto: Karina a 'GH VIP: el debate' | Telecinco
Televisió

Karina, entre llàgrimes, abandona definitivament 'GH VIP': "Ja no puc més"

Barcelona.
Temps de lectura: 4 minuts
Karina a 'GH VIP: el debate'
Foto: Karina a 'GH VIP: el debate' | Telecinco

Després de setmanes lluitant per no abandonar el reality com va fer Oriana Marzoli, vint-i-quatre dies després d'entrar a conviure a la casa de GH VIP 8, Karina ha decidit abandonar definitivament l'experiència.

En detall: Ho ha comunicat oficialment aquest diumenge al debat, a causa d'un cúmul de sentiments que han provocat un "estat d'ànim i físic" complicat. D'aquesta manera, tot i intentar aguantar continuar a la casa a causa del tractament mèdic al qual s'està sotmetent la seva neta, Karina ha decidit abandonar l'experiència.

  • En diverses ocasions, la concursant ja havia mostrat debilitat i intenció de marxar pel seu estat físic degut als 76 anys que té, però sempre acabava donant més importància al pes de la feina, per poder ajudar a pagar el tractament de la seva neta.

Què en diu Karina: La cantant, que ja prepara un musical en el qual farà un repàs de la seva vida, ha conversat amb Ion Aramendi i ha expressat els motius pels quals necessitava abandonar. Aquestes han estat les seves paraules més destacades:

  • "Estic molt a gust, sincerament, però noto que em falten forces de vegades. I aquest concurs és per a persones fortes. Estic bé. L'únic que trobo molt a faltar les meves filles, el meu net i el meu germà. Per això et dic que són sentiments molt trobats, però no he pogut estar més ben atesa".
  • "Per mi és una decisió difícil, però noto que si porto més temps em fa por estar cada dia pitjor. Llavors, l'únic que desitjo és que vosaltres estigueu bé i contents amb la meva petita participació. Me'n vaig amb dolor perquè deixo uns companys i un programa meravellós. Necessito anar a casa... no ho puc evitar".
  • "Em trobo molt malament, jo me'n vull anar. (...) El meu cap m'explotarà, no puc més".
  • "Jo no tinc queixes, només que no tinc forces".
  • "Jo l'únic que vull és que les meves filles i els meus nets i la gent gran se sentin orgullosos de mi".

A més, abans de decidir definitivament que abandonava el reality, la concursant ha expressat que no ho faria si això repercutia econòmicament als seus companys de GH VIP 8. Ion Aramendi, li ha dit que era lliure i que la seva decisió no comportaria cap càrrec econòmic a ningú. I, també, li ha volgut agrair el seu esforç al concurs: "Per nosaltres ja has complert, Karina. Has fet un esforç molt gran per ser-hi, sent un exemple per a moltes persones i per a moltes persones també grans, a qui els has alegrat el dia. El més important és que nosaltres volem que tu estiguis bé".

  • D'altra banda, la resta de concursants li han dedicat paraules carregades de suport i estima, sent conscients de la seva situació física i que era una decisió que la cantant necessitava: "Tu ets un referent per a moltes dones de la teva edat. Veuràs les teves filles i els teus nets. I diràs: 'Soc exemple. Jo, la teva àvia, els vaig donar l'exemple de fortalesa'. Perquè això és un regal", va dir Laura Bozzo.

Per últim: Carlos Díaz, exmarit de la cantant i el seu defensor a plató, ha assenyalat al debat de GH VIP que la seva família i el seu entorn estan molt orgullosos del seu pas pel programa: "Estic orgullós i admirat. (...) Reconec que per a ella això ha estat físicament un esforç terrible. Ella ha d'estar molt més tranquil·la i descansar".