La Jungla
Ricard Ustrell, presentador d'El matí de Catalunya Ràdio
Foto: Ricard Ustrell, presentador d'El matí de Catalunya Ràdio | TV3
Famosos

Ricard Ustrell, detingut per la Guàrdia Civil a l'aeroport de Madrid

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Ricard Ustrell, presentador d'El matí de Catalunya Ràdio
Foto: Ricard Ustrell, presentador d'El matí de Catalunya Ràdio | TV3

Ricard Ustrell ha estat detingut aquest dilluns a l'aeroport de Barajas quan era en un avió per volar a Israel, des d'on volia presentar aquest dimarts El matí de Catalunya Ràdio.

Què en sabem? Ricard Ustrell era a Madrid després d'haver entrevistat Albert Núñez Feijóo aquest dilluns. Quan va acabar el programa, el presentador tenia intenció de viatjar a Israel. Es va dirigir a l'aeroport amb la seva productora, Sara Llovet, van passar el control de seguretat i es van dirigir a la seva porta d'embarcament. Durant el camí es van adonar que, sense voler, s'havien endut un ordinador portàtil que no era seu. Però com que tenien pressa, en comptes de tornar enrere i buscar el propietari, van abandonar l'aparell en un seient i van marxar. Error.

En detall: Tal com ha explicat el presentador al programa d'aquest dimarts, van embarcar a l'avió i van seure als seus seients. Però de seguida van aparèixer sis agents de la Guàrdia Civil, que els van identificar i se'ls van endur detinguts. Per què? Per l'ordinador que s'havien emportat sense voler.

Què diu Ricard Ustrell? El presentador ha explicat que l'amo de l'ordinador els havia denunciat per robatori. Ustrell va relatar als agents on havien deixat l'aparell, i van poder comprovar amb les càmeres de seguretat que la seva història era certa. Però hi havia un problema, una altra persona se l'havia trobat i se'l va endur. Sense el portàtil, el de Sabadell i la seva companya han quedat ara com a investigats.

Per acabar: Qui no es consola és perquè no vol, i Ustrell es felicita almenys per no haver perdut l'avió. No ha volat a Israel per fer El matí de Catalunya Ràdio, però és que cap passatger va poder viatjar perquè el vol va quedar cancel·lat per l'alt risc en destinació amb motiu de la guerra.