La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Danae Boronat com mai l'has vist: fotos d'abans de fer-se famosa, molt canviada

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La periodista esportiva i presentadora de la cadena pública TV3, Danae Boronat, ha obert el bagul dels records. Ho ha fet en el seu compte d'Instagram on ha deixat als seus seguidors, més de 79.000 persones, amb la boca oberta.

Què sabem? Danae Boronat, que no descarta tornar a TV3 per presentar una nova temporada del programa Zona Franca, ha fet la vista enrere i ha compartit a les xarxes socials el seu aspecte de fa anys. El seu aspecte abans de fer-se famosa i aparèixer a la televisió com a col·laboradora de programes i presentadora.

Què ha passat? La comunicadora de Tarragona, feliçment casada amb la seva parella, aviat farà 38 anys i per anar escalfant motors ha publicat a les xarxes fotos d'ella, de fa molts anys, quan només en tenia 28.

En detall: "Aviat en faig 38". Així comença la publicació que Danae Boronat, que aquest estiu ha anat de vacances al Japó, ha fet en el seu compte d'Instagram. Una publicació on ha compartit un vídeo on es poden veure, una rere l'altre, imatges seves del passat, quan tenia 28 anys i intentava fer-se un lloc en el món de la televisió i mitjans de comunicació. "Aquí algunes de les fotos més antigues que tinc en el mòbil que són de fa 10 anys", assegura Boronat. Parlem d'això:

Per acabar: El seu aniversari és el dia 21 d'octubre, que aquest any cau en dissabte. Un dia molt especial que segur celebra amb la seva parella, Pablo Cabanillas, de qui està molt enamorada i en alguna ocasió ha presumit en les seves xarxes socials. "I quins 10 anys" o "Sempre tan maca" són alguns dels comentaris que els seguidors de Boronat li han fet arribar en veure les fotos de quan en tenia 28.

 

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Instagram TV3