La Jungla
Danae Boronat, presentadora de 'Zona Franca'
Foto: Danae Boronat, presentadora de 'Zona Franca' | TV3
Televisió

Danae Boronat anuncia que "estan treballant" per recuperar 'Zona Franca' a TV3

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Danae Boronat, presentadora de 'Zona Franca'
Foto: Danae Boronat, presentadora de 'Zona Franca' | TV3

Ja va dir Danae Boronat, al final de temporada, que Zona Franca tornaria a TV3 molt aviat. Unes paraules que van agafar per sorpresa els espectadors, després de setmanes d'especulacions sobre la cancel·lació definitiva del format. Tres mesos més tard, la presentadora ha obert la porta de nou al retorn del programa.

Què en sabem? En una entrevista a Aquí Catalunya de la Cadena SER, Danae Boronat ha expressat aquest dimarts la seva confiança en el retorn de Zona Franca a TV3. Ha recordat que fa pocs dies el director Sigfrid Gras es va referir a una hipotètica tornada, i ara la presentadora tarragonina avança que la cadena ja hi està treballant per fer-ho possible en els propers mesos.

Què diu Danae Boronat?

  • "Espero que torni. No hi ha data, però ja ho va dir l'altre dia el director de TV3 que de cara a 2024 s'ho podrien plantejar i hi estan treballant".

A més, Danae Boronat s'ha defensat també de les crítiques per haver acceptat presentar Zona Franca després de la dimissió de Joel Díaz. La periodista ha recordat l'episodi de censura que va patir al diari Sport pels seus articles contra la RFEF, i defensa la feina feta amb l'equip: "A mi que no m'expliquin res de la censura. Diuen que ara l'estic acceptant. Doncs no. Jo vaig entrar per fer un programa nou i diferent, el vam reconvertir".

Per acabar: Malgrat que les dades d'audiència no van acompanyar Danae Boronat quan va agafar les regnes de Zona Franca, encadenant diversos mínims històrics prop de l'1% de quota de pantalla, la presentadora aplaudeix els resultats: "Tres mesos és molt poc temps per qualsevol programa, però en aquell temps vam capgirar la situació, a la gent agradava el programa, l'audiència va respondre i la cosa funcionava. Per tant, fantàstic".

Categoria: La Jungla