La Jungla
Dulceida, en una imatge d'arxiu
Foto: Dulceida, en una imatge d'arxiu | EFE
Influencers

Dulceida segueix les passes de Laura Escanes i estrena pòdcast amb la persona més especial

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Dulceida, en una imatge d'arxiu
Foto: Dulceida, en una imatge d'arxiu | EFE

Dulceida se suma al fenomen pòdcast, que tan bé ha funcionat amb altres influencers de l'alçada de Laura Escanes, i aquest diumenge ha estrenat Destino: las estrellas.

Què en sabem? Dulceida ha fitxat per la plataforma Podimo, dedicada a l'emissió de pòdcasts d'influencers, i aquest diumenge n'ha llançat la primera entrega. El programa el copresenta amb Alba Paul, la seva nòvia també instagramer, amb qui torna a sortir després d'un any i mig separades.

En detall: Al primer capítol, Dulceida i Alba Paul parlen de les seves pors després de reprendre la relació. Aquests són els primers talls disponibles del pòdcast:

Per acabar: Dulceida i Alba Paul van tallar l'octubre de 2021, després de set anys de relació. Es van conèixer el 2014, en un esdeveniment d'una marca de roba, i va ser un amor a primera vista. Però els mesos abans de la ruptura van ser difícils per a les dues, i finalment van adoptar la decisió de prendre camins separats. Dos camins que ara s'han unit de nou, un any i mig més tard, i que volen desafiar allò que les segones parts no són bones.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Influencers Podcast