La Jungla
Foto: | Instagram
Televisió

El terrible mot que Shakira fa servir per referir-se al pare de Gerard Piqué

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

No hi ha dia que no hi hagi notícies de Shakira. Durant la tarda d'avui dilluns 9 d'octubre el programa de Telecinco, TardeAR, presentat per Ana Rosa Quintana, ha anat un pas més enllà i ha destapat el malnom que usa Shakira per referir-se al seu exsogre, el pare de Gerard Piqué.

Què sabem? Shakira té una pèssima relació amb tota la família de Gerard Piqué. Té especial tírria cap al pare de qui va ser futbolista, Joan. De fet, en la seva última cançó, El Jefe, que va publicar fa uns dies, arriba a desitjar-li la mort sense pèls a la llengua.

Què ha passat? El programa de les tardes de Telecinco, presentat per Ana Rosa Quintana, ha destapat el nom que Shakira utilitza per fer referència al seu exsogre. Un nom de molt mal gust que la cantant fa ús a totes hores, inclòs davant dels seus dos fills, Milan i Sasha.

En detall: El programa ha comptat amb la presència de la periodista Sílvia Taulés, qui ha estat l'encarregada de dir el nom que Shakira fa servir per referir-se al seu exsogre. La cantant colombiana es refereix a Joan Piqué amb el nom d'ogre. Taulés ha dit que no només Shakira fa servir aquest mot, sinó que la seva família i el seu entorn més proper també ho fan.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Per acabar: Taulés ha explicat que Shakira, que guarda un mal record de Barcelona, no pot ni veure a Joan Piqué perquè el culpa de molts dels problemes que ha tingut i està tenint amb Hisenda. "El pare de Piqué és administrador de moltes de les empreses que té el seu fill i ella també estava en aquestes empreses", ha explicat Taulés. "El pare de Piqué no només fa d'assessor fiscal al seu fill, sinó que en el seu moment també era una mica assessor fiscal de Shakira", ha explicat la periodista catalana.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Shakira