La Jungla
Foto: | Instagram
Famosos

Shakira parla fatal de Barcelona i té aquest record dels seus anys a Catalunya

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

En aquests últims dies moltes són les persones que estan parlant molt malament de Shakira. Unes crítiques constants que han sorgit després que la cantant hagi publicat la seva última cançó, El Jefe, on desitja la mort de pare de Gerard Piqué.

Què sabem? Shakira ha parlat de la seva vida i del seu pas per Barcelona, ciutat on va viure durant molts anys amb Gerard Piqué i on van créixer i néixer els seus dos fills, Milan i Sasha.

Què ha passat? La cantant ha parlat del seu passat a Catalunya en una entrevista que ha fet en el marc de la Setmana Billboard de la Música Llatina 2023. Una entrevista que es va produir ahir dimecres 4 d'octubre en el Faena Forum, moderada per Leila Cobo.

En detall: Shakira ha parlat molt malament de Barcelona i Catalunya i ha verbalitzat sense pèls a la llengua el mal record que guarda de tots els anys que va estar vivint aquí. Una època del passat que no tornaria a repetir per res del món. Shakira assegura que quan vivia a Barcelona se sentia completament "sola". També ha dit que a Barcelona no hi ha una indústria musical potent i que això li va passar factura perquè "cada vegada que tenia una idea havia d'esperar que el productor musical vingués a Europa per tenir una reunió amb ell".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

A més: La que va ser parella de Gerard Piqué també ha dit que arran de viure a Barcelona moltes idees de cançons que ella tenia es quedaven "sense poder-se executar". Una situació que ara vivint a Miami no li passa, assegura. "Aquí tinc a molts amics i companys i és una gran motivació i fa que les coses siguin molt més fàcils", ha dit.

Per acabar: La cantant també ha parlat del moment que viu ara mateix amb la seva música. Diu que ho està gaudint més que mai i que està molt inspirada i té moltíssimes idees. "Hi ha hagut moments en la meva vida que no m'ha vingut gens de gust anar a l'estudi de gravació i ara estic vivint una mena de lluna de mel".

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Shakira