La Jungla
Foto: | Xarxes socials
Televisió

Ballarina de Shakira parla fatal d'ella i destapa les dures condicions de feina

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Xarxes socials

La cantant Shakira acaba d'estrenar una nova cançó que es diu El Jefe, on carrega contra la família de Gerard Piqué, en especial contra el seu pare, Joan, a qui desitja la mort. Una cançó on també parla de l'excuidadora dels seus fills, Lilly Melgar, que apareix en el videoclip i s'ha endut una fortuna per mostrar públicament la seva cara.

Què sabem? No tot són alegries per a Shakira, tot i acabar de publicar una nova cançó al mercat. I és que en els últims dies moltes són les persones que estan parlant fatal d'ella. Ho fan per destapar els seus aires de diva i les dures condicions que imposa en els seus treballadors.

Què ha passat? Una de les últimes a parlar ha estat una ballarina de la cantant, que va treballar amb ella en un dels últims shows que va fer. La ballarina en total va estar amb Shakira durant 12 actuacions a diversos llocs i parla fatal de la colombiana. Un testimoni que posa els pèls de punta, del qual s'ha fet ressò el programa Espejo Público.

En detall: La ballarina que va treballar amb Shakira ha dit que la cantant no porta gens bé no ser el centre d'atenció. Per aquest motiu, en els seus espectacles, sempre demana que a les pantalles només surti ella i les seves ballarines sempre quedin excloses.

 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

A més: La ballarina que va treballar amb Shakira també ha dit que una vegada estaven en un concert i ella i una companya van haver d'anar al bany. Al cap de poca estona Shakira necessitava anar al bany i gent de l'equip de la colombiana van fer fora a les dues ballarines que hi havia dins perquè Shakira pogués fer les seves necessitats. "Jo em vaig quedar fora amb topless i la meva companya amb tanga. Tothom ens veia i Shakira quan va sortir del bany no ens va demanar perdó", assegura la ballarina.

Per acabar: Una terrible experiència al costat de Shakira que la ballarina assegura que mai de la vida tornaria a repetir. I és que per si tot això no fos suficient, es veu que la cantant paga bastant poc al seu equip de ball.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Shakira