La Jungla
Shakira i Jaime Lorente
Foto: Shakira i Jaime Lorente | Instagram
Famosos

L'actor Jaime Lorente esclata i carrega contra Shakira: "Quina mandra fas"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Shakira i Jaime Lorente
Foto: Shakira i Jaime Lorente | Instagram

Jaime Lorente s'ha tornat a posicionar en el centre de la polèmica amb les seves últimes declaracions a les xarxes socials. L'actor ha criticat directament a Shakira, després d'haver publicat 'El Jefe', el seu últim single.

D'on venim: És habitual que Jaime Lorente es pronunciï a les seves xarxes socials per criticar alguna personalitat, com ha estat el cas de Pedro Sánchez i Inés Hernand en els darrers mesos. En aquesta ocasió, el dard ha apuntat cap a la cantant.

En detall: Després de trencar la relació amb Gerard Piqué, Shakira ha revolucionat el seu repertori musical amb les seves últimes cançons carregades d'indirectes cap al pare dels seus fills i el seu entorn.

Què en diu Jaime Lorente: Aquestes últimes cançons de Shakira han provocat fidels seguidors, però també la reacció contrària de qui considera que no està actuant correctament. Un d'ells ha estat l'actor Jaime Lorente, que s'ha pronunciat al seu compte de X (el que fins ara es coneixia com a Twitter).

  • Aquestes han estat les declaracions de l'actor: "Quina mandra fas, Shakira", una crítica que esdevé just després de publicar el seu últim tema.

Per últim: La reacció de l'actor a les xarxes socials ha provocat el suport de qui pensen com ell, però també ha rebut moltes crítiques que han omplert de comentaris les seves declaracions. Entre les reaccions al seu tuit, destaquen alguns comentaris: "Ahh, aquest és el de La casa de papel, ja entenc, vol RT...", "baby, amb el fandom de Shaki no", "m'ha caigut un idol" o "sempre em vas caure malament, ara em caus pitjor".