La Jungla
Foto: | Instagram
Televisió

Presentadora catalana ensorra Shakira dient el que ningú s'ha atrevit a dir

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Una presentadora catalana ha parlat molt malament de Shakira. I ho ha fet per dir el que fins ara ningú s'ha atrevit a dir d'ella.

Què sabem? Des de fa dies moltes són les persones que estan parlant de Shakira, de la seva mala educació i formes. L'última a fer-ho ha estat una presentadora catalana que ha impactat molt amb les seves paraules dient les coses tal com són.

Què ha passat? La presentadora que ha parlat malament de Shakira ha estat la catalana Núria Marín. Ho ha fet al seu pas pel programa Socialité, que presenta durant alguns caps de setmana a Telecinco.

En detall: Núria Marín és molt amiga de la ballarina, també catalana, Chiqui Martí, que es va donar a conèixer a la televisió fa temps gràcies al programa Crónicas Marcianas. Núria Marín, en el programa Socialité, va explicar que l'equip de Shakira va contractar els serveis de Chiqui per ensenyar a Shakira a ballar amb una barra. "Mai he volgut explicar això, però crec que és just que la gent ho sàpiga", va començar dient Núria Marín en el programa Socialité. "Shakira va arribar a les classes ,que en total eren tres, amb una actitud molt prepotent i distant, sense fer cas als consells de Chiqui Martí", va afegir. "Chiqui, cansada de l'actitud de Shakira, es va negar a continuar fent classes amb ella i va posar una persona de la seva confiança perquè ensenyés a ballar a la cantant", va afirmar Núria Marín, deixant clar en tot moment la veracitat del seu testimoni.

 

A més: Núria Marín també va dir que la seva amiga Chiqui Martí es va molestar molt amb el germà de Shakira, que es diu Tonino. I és que Tonino va acusar Chiqui Martí de trucar als periodistes perquè anessin a les portes de la seva acadèmia i fessin fotos a Shakira quan sortia de fer classes de ball. Una trucada als periodistes per part de Chiqui Martí que Núria Marín va deixar clar que mai va existir.

Per acabar: Parlant de Shakira, la presentadora també va dir que la cantant, en l'anunci que va gravar fa molts anys a Barcelona de Freixenet, també va ser molt maleducada. I és que segons Núria Marín una de les normes que va posar Shakira a totes les persones que van treballar amb ella durant la gravació de l'anunci és que no la podien mirar als ulls en cap moment.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Shakira