La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Famós de TV3 es converteix en pare per tercera vegada: preciosa foto del nadó

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Un famós de TV3, a través de les seves xarxes socials, ha anunciat que ha estat pare de nou. Una publicació que no para de rebre comentaris dels seus companys de professió, donant-li l'enhorabona. Publicació que el de TV3 acompanya amb dues precioses fotos del seu fill nounat.

Què sabem? Un famós de TV3 ha estat pare per tercera vegada. Així ho ha comunicat ell mateix a través de les seves xarxes socials, del seu compte d'Instagram, amb una publicació que ha fet durant les últimes hores i que ha agradat molt.

Què ha passat? Tot i haver comunicat el naixement del seu fill, el famós de la cadena pública és molt reservat amb la seva vida privada i mai ha presumit de parella a les xarxes socials, tot i que sabem que es diu Arola i és una gran amant dels animals, en especial els gats.

En detall: El famós de la cadena pública és Carles Prats, de Mataró, que actualment està vinculat al programa de la cadena pública Sense Ficció. Fa tres anys va fer un gir radical a la seva carrera i va prendre la decisió de deixar de presentar el TN Migdia. "Regals que dona la vida. Vides que són un regal.
Per menjar-se'l amb patates", escriu Carles Prats en el seu compte d'Instagram, juntament amb les fotos del seu fill acabat de nàixer. Un comentari on, tot i no afirmar-ho, s'entén que el nadó és un nen.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carles Prats Padrós (@krlsprts)

Per acabar: Molts han estat els famosos catalans que han felicitat Carles Prats per haver estat pare de nou, tretze anys després. Toni Cruanyes, Artur Peguera o Jordi Basté han estat alguns dels periodistes que han dedicat unes paraules al seu company. Altres comentaris que es poden llegir a la publicació del de Mataró són: "Enhorabona", "Felicitats", "Salut" o "Una abraçada".

Categoria: La Jungla
Etiquetes: TV3 Instagram