La Jungla
Foto: | Cuatro
Xarxes

Risto Mejide s'emprenya i explota pel que diuen de la seva nòvia, Natalia

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Cuatro

Risto Mejide, presentador català del grup Mediaset, torna a estar enamorat de la jove Natalia Almarcha, la jove de València amb qui ha protagonitzat vàries anades i tornades durant els últims mesos. Aquesta és la tercera vegada que tots dos intenten que la seva relació funcioni.

Què sabem? Natalia Almarcha, novia de Risto Mejide, ha deixat molt clar a través de les seves xarxes socials que ella es val per si mateixa i que no necessita a ningú perquè li solucioni la vida, ni guanyar més diners. I és que varies són les persones que diuen que Natalia està amb Risto Mejide per la fama i els diners.

Què ha passat? Una seguidora de Risto Mejide a Instagram ha enviat al presentador un missatge, relacionat amb Natalia Almarcha, que no ha fet gens de gràcia al català. Tant és així que Mejide s'ha emprenyat i ha explotat a través de les xarxes socials.

En detall: Fa tres dies Natalia Almarcha, a través del seu compte d'Instagram, que des de fa uns mesos el té públic, va comunicar que havia complert el somni de la seva vida. La jove de València va dir que s'havia convertit en farmacèutica titular comprant la seva pròpia farmàcia després de quatre anys molt intensos de picar pedra. Un èxit laboral que alguns diuen que ha estat possible gràcies a Risto Mejide i tots els diners que té. "Risto li has comprat la farmàcia a la teva nòvia? Ets un vell verd i fas molt fàstic comprant a les dones. Tens una filla i t'agradaria que es trobés amb un home com tu d'aquí a uns anys?". Aquest ha estat el missatge que una seguidora de Risto Mejide li ha enviat a través d'Instagram. Paraules que no han fet gens de gràcia a Risto Mejide, qui ha sortit en defensa del seu honor i també de la seva parella.

Risto Mejide explota a les seves xarxes socials | Instagram

Risto Mejide explota a les seves xarxes socials | Instagram

Per acabar: Risto Mejide no s'ha quedat de braços plegats i a través del seu compte d'Instagram ha respost a la seguidora que li ha enviat el missatge. "Ja veuràs quan descobreixis que no he posat ni un euro a la seva farmàcia", ha començat dient el català, que té una filla en comú amb Escanes, que acaba de trencar la seva relació amb Álvaro de Luna. "Hi ha dones que no necessiten l'ajuda econòmica de cap home per tirar endavant. Potser tu sí", ha sentenciat el presentador.

Categoria: La Jungla