La Jungla
Foto: | Telecinco
Televisió

Risto Mejide se'n riu de Jorge Javier Vázquez i la cancel·lació del seu programa

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Telecinco

El presentador del programa Todo es mentira, Risto Mejide, ha fet ironia sobre el programa Cuentos Chinos, que presentava Jorge Javier Vázquez a Telecinco i va ser cancel·lat fa uns dies per poca audiència.

Què sabem? Jorge Javier va tornar a la televisió la segona setmana de setembre, després de mesos desaparegut. Ho va fer amb moltes ganes per presentar el programa Cuentos Chinos, produït per La fábrica de la tele, la mateixa productora que produeix el programa Todo es mentira.

Què ha passat? A Jorge Javier Vázquez li van passar ràpid les ganes de presentar quan els directius de Telecinco va prendre la decisió de cancel·lar el seu programa nocturn per baixa audiència, només dues setmanes després de la seva estrena. Ara el català de Badalona viu un moment delicat i no se sap quin serà el seu pròxim projecte.

En detall: Risto Mejide, que torna a sortir amb la seva ex Natalia Almarcha, ha fet broma de la situació de Jorge Javier Vázquez i la cancel·lació del seu programa, Cuentos Chinos, on el català feia tàndem amb la còmica Susi Caramelo. Risto Mejide, el passat dimarts, en el seu programa, va fer un comentari força sonat sobre la cancel·lació de Cuentos Chinos. El cas és que un col·laborador del programa de Risto estava comentant la possibilitat que hi haurà en un futur de viure fins als 140 anys gràcies als medicaments. "140 anys que és el que més o menys duren en el meu cap dos programes de Todo es mentira", va dir Antonio Castelo. Moment en què Risto Mejide, va posar cullerada i va riure's de la situació de Jorge Javier Vázquez: "O 140 anys també és el que dura tota una temporada de Cuentos Chinos". Unes polèmiques paraules de Risto Mejide rient-se del poc que ha durat el nou programa de Vázquez en antena.

Per acabar: Cal recordar que Antonio Castelo va ser col·laborador del programa Cuentos Chinos, de Jorge Javier. De manera que quan va escoltar el comentari de Risto Mejide, en un primer moment, es va quedar blanc com el paper de fumar. Tot seguit va intentar sortir del pas i es va posar a riure com si el comentari de Risto Mejide li hagués fet molta gràcia. Els altres col·laboradors presents a plató també van posar-se a riure. Qui segur no ha rigut tant ha estat Jorge Javier Vázquez. Respondrà a Risto Mejide?

Categoria: La Jungla