La Jungla
Foto: | Telecinco
Ràdio

Exdirectiu de Telecinco: Jorge Javier s'ho té cregut i la Pantoja és una pessetera

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | Telecinco

Un exdirectiu de la cadena Telecinco ha parlat de Jorge Javier Vázquez i del programa Sálvame. També ha parlat de la cantant Isabel Pantoja i de la mala relació de l'artista amb la cadena de televisió.

Què sabem? Entre els anys 2009 i 2023 Baldomero Toscano va ser director de Producció de Programes de Mediaset Espanya. Toscano, recentment, ha concedit una entrevista de ràdio a l'emissora Radio Isla Cristina i tothom s'ha fet ressò de les seves paraules.

Què ha passat? Toscano ha parlat del fenomen Sálvame, que durant molts anys va donar grans alegries a Telecinco. També ha parlat de l'actual fracàs de la cadena, ja que les dades d'audiència són baixes, i també ha dedicat unes paraules a la cantant Isabel Pantoja, que la seva relació amb el grup Mediaset sempre ha estat marcat per les anades i tornades.

En detall: Baldomero Toscano va treballar durant anys amb el presentador català, Jorge Javier Vázquez. D'ell ha dit que és un tio "molt professional, molt treballador i brillant". També ha dit que a Mediaset sempre se li han pagat molts diners perquè "les estrelles de la televisió guanyen molts diners". Una fama, segons Baldomero, que Jorge Javier no ha sabut gestionar bé. I és que segons ell, el presentador de Badalona s'ho té "molt cregut" i amb els anys ha perdut la perspectiva d'on està.

A més: Parlant de la cantant Isabel Pantoja, el que va ser directiu de Telecinco ha dit que Paolo Vasile, quan treballava a Mediaset, li va encarregar que es reunís amb la cantant per apropar postures i per atraure-la perquè fes alguna cosa a Telecinco. "Em vaig reunir amb ella a Sevilla, en secret. La vaig atraure com sempre s'atrau a la Pantoja, amb diners. Ella amb els diners mai en té suficients. Sempre en vol més i més. Ella es valora en funció del que necessita i dels seus deutes", ha dit. Unes paraules que segur no han fet gens de gràcia a la cantant perquè la deixen en molt mal lloc.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Radio Isla Cristina (@radioislacristina)

Per acabar: Baldomero ha fet referència a la gran crisi d'audiència que viu el grup Mediaset des de ja fa uns mesos. Segons el seu punt de vista el grup empresarial està fent una molt mala aposta amb tots els seus productes i ofertes. "S'equivoquen molt amb tot el que posen en marxa, des de Gran Hermano VIP fins al fracàs del programa Cuentos Chinos. Ana Rosa Quintana també està donant símptomes de molta debilitat amb el seu nou programa", afirma. Baldomero ho té clar: a Mediaset falten cares noves.

Categoria: La Jungla