La Jungla
Laura Escanes i Risto Mejide, quan encara eren parella
Foto: Laura Escanes i Risto Mejide, quan encara eren parella | Instagram
Famosos

Dard de Laura Escanes a Risto Mejide: això diu de les relacions amb molta diferència d'edat

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Laura Escanes i Risto Mejide, quan encara eren parella
Foto: Laura Escanes i Risto Mejide, quan encara eren parella | Instagram

Abans de la seva separació, la relació entre Laura Escanes i Risto Mejide va estar marcada pels comentaris sobre la gran diferència d'edat entre ells, 21 anys. Un any després de la ruptura, la influencer ha canviat de parer i parla sense embuts sobre les relacions d'aquest tipus.

Què en sabem? Tot ha passat en l'últim capítol del seu pòdcast Entre el cielo y las nubes, durant una entrevista amb Jessica Goicoechea. Presentadora i convidada parlaven de Leonardo DiCaprio i les seves relacions únicament amb dones menors de 26 anys.

Què diu Laura Escanes?

  • "Em sembla que quan es repeteix un patró constantment, hi ha un punt que és malaltís".
  • "Quan creixes, tot hauria d'anar al compàs. Jo he estat en una relació amb diferència d'edat, i ho entenc. Però quan es repeteix i es converteix en patró és estrany. No fa una olor rara?".
  • "Follar amb una de 25 tindrà més morbo que fer-ho amb una de 40. Quan elles creixin, i vegin que ell continua amb noies més joves, pensaran que no han estat especials i que és estrany".

En detall: Cal recordar que després de separar-se de Laura Escanes, amb qui té una filla, Risto Mejide ha refet la seva vida sentimental amb una altra noia vint anys més jove que ell, la farmacèutica valenciana Natalia Almarcha.

Categoria: La Jungla