La Jungla
Foto: | RAC1
Ràdio

Gerard Piqué parla de Shakira i recorda com va ser la seva mediàtica separació

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | RAC1

El que va ser jugador del Barça, que té la seva pròpia empresa que es diu Kosmos, ha parlat de Shakira i de la seva separació. Ho ha fet en una entrevista que aquest matí del dimecres 8 de novembre ha concedit a Jordi Basté.

Què sabem? Gerard Piqué ha estat un dels convidats del programa El món a RAC1. Al seu pas per l'emissora, el català de Barcelona ha parlat de la cantant colombiana, de qui es va separar l'any 2022 i amb qui té dos fills en comú, Milan i Sasha.

Què ha passat? Gerard Piqué s'ha mostrat molt clar parlant del tema de la seva ruptura amb Shakira, i de totes les notícies que s'han publicat i es publiquen d'ell. Una entrevista amb Jordi Basté que arriba un dia abans de la seva entrevista a Antena 3, amb Joaquín Sánchez, en el programa El Novato, que es podrà veure demà dijous 9 de novembre a la nit.

En detall: "Si hagués donat importància a tot el que s'ha dit, estaria tancat en el meu pis o m'hauria tirat d'un sisè". Així de clar s'ha mostrat Gerard Piqué en l'entrevista que ha fet amb Jordi Basté, deixat clar que no dona importància a res del que es diu ni es publica perquè només ell sap tot el que ha passat i ha viscut. En aquest sentit, ha dit: "L'única manera de sortir viu de tota aquesta situació és no donar importància a res", ha afegit. I és que arran de la seva separació amb Shakira s'ha convertit en una de les cares més buscades pels mitjans de comunicació i paparazzi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by El món a RAC1 (@elmonarac1)

Per acabar: "La gent no sap ni un 10% del que ha passat i tampoc ho explicaré perquè és un tema privat", també ha dit Gerard Piqué. Unes paraules que es poden interpretar com un atac als periodistes, especialment cap a Laura Fa i Lorena Vázquez que des que Piqué es va separar amb Shakira, fa més d'un any, s'han convertit en expertes en el tema i informen en tot moment dels escàndols de l'exparella, que es porta fatal i no es pot ni veure.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Gerard Piqué