La Jungla
Gerard Piqué i la seva parella Clara Chía
Foto: Gerard Piqué i la seva parella Clara Chía | TV3
Famosos

Piqué reapareix amb Clara Chía: polèmica pel seu viatge exprés a Miami

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Gerard Piqué i la seva parella Clara Chía
Foto: Gerard Piqué i la seva parella Clara Chía | TV3

Gerard Piqué acaba de tornar de Miami pel règim de visites als fills. Però després de només tres dies als EUA, l'exfutbolista ha aterrat a Barcelona amb polèmica, perquè no ha complert amb la clàusula per la qual se'ls ha de quedar deu dies.

Què en sabem? Piqué va ser captat a la seva arribada a Miami per part de Colate Vallejo-Nágera, que n'ha compartit les imatges al programa Y ahora Sonsoles d'Antena 3. El català va aterrar divendres, després de complir un compromís publicitari a Mèxic, va recollir els fills i van anar a un hotel on han passat 72 hores. Diumenge, el blaugrana agafava un vol de tornada a Barcelona.

En detall: A la seva tornada a Barcelona, Piqué ha estat interrogat per la premsa sobre el motiu d'una estada tan breu a Miami. L'empresari no ha aprofitat els deu dies amb Milan i Sasha, i n'ha deixat passar set. Acompanyat de Clara Chía, a la sortida de l'After Kings de dilluns a la nit, no ha dit ni piu.

A més, la realitat és que Piqué està tenint problemes per ajustar-se al seu acord de separació amb Shakira i compaginar la vida laboral a Barcelona i el calendari de visites mensuals a Miami. Així ho ha publica El Periódico, de fonts del seu entorn. Un conveni que la cantant colombiana també ha començat a veure que van negociar malament.

Un altre apunt: Més enllà de polèmiques per l'acord de separació i les visites als fills, Piqué i Shakira tenen un altre assumpte important entre mans. En el futur immediat hi ha la venda de les seves tres cases a Barcelona, per la qual s'hauran de repartir uns 15 milions d'euros.