La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Contundent comunicat de Laura Escanes sobre les infidelitats d'Álvaro de Luna

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Fa uns dies es va saber que la catalana Laura Escanes, que ara també és presentadora de televisió a TV3, i el cantant de Sevilla, Álvaro de Luna, ja no són parella. Una relació que ha durat un any i que ha estat marcada per moltes crisis de parella.

Què sabem? Laura Escanes torna a estar soltera després de trencar la seva relació amb Álvaro de Luna. La influencer catalana, ex de Risto Mejide, ho està passant molt malament perquè sembla que estava molt enamorada.

Què ha passat? Escanes, durant les últimes hores, ha publicat un contundent comunicat parlant del que tothom parla aquests dies: les infidelitats del cantant de Sevilla. Un comunicat que la de Barcelona, que viu a Madrid on s'ha comprat una casa, ha publicat a través del seu compte d'Instagram.

En detall: "Que els mitjans de comunicació deixin de publicar tantes mentides i embrutar una història que ha estat molt maca". Així de contundent es mostra Laura Escanes en el seu comunicat, carregant contra els periodistes que es limiten a fer la seva feina: informar. "No hi ha hagut terceres persones ni res de tot el que s'ha comentat", afegeix l'ex de Risto Mejide, deixant clar que el cantant no li ha estat infidel en cap moment i que la relació s'ha acabat perquè s'havia d'acabar. "Estic cansada i sembla que no hi hagi possibilitat de tancar una etapa amb amor", escriu també.

Per acabar: Un comunicat, força llarg, on Laura Escanes deixa clar que tot i ja no estar junts continuarà estimant al cantant espanyol. "L'he estimat i el continuaré estimant. Li desitjo el millor i ha estat una part molt important de la meva vida". Tan important que fins i tot la seva filla Roma, en alguna ocasió, s'havia referit a Álvaro com a "papi". Laura Escanes acaba dient que ella i el de Sevilla són els únics que saben tot el que han viscut i ha passat entre ells dos. "Això sempre serà per a nosaltres", sentència.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Laura Escanes