La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Laura Escanes parla de la seva ruptura amb Álvaro de Luna: missatge impactant

Barcelona.
Actualitzat: Dilluns, 30 d'octubre de 2023. 15:04
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Laura Escanes i el cantant sevillà Álvaro de Luna ja no són parella. Una relació que ha durat més o menys un any, amb les seves crisis de parella i anades i vingudes. Una separació que ha confirmat la revista ¡Hola!.

Què sabem? Feia temps que es parlava d'una possible ruptura entre Laura Escanes i el cantant espanyol. I és que en els últims mesos els rumors de ruptura i mala relació eren una constant. I quan el riu sona, aigua porta. I l'amor entre els dos s'ha acabat. Laura i Álvaro han passat de portar-se bé a no poder ni veure's. Tant és així que no se segueixen a les xarxes socials.

Què en sabem? Laura Escanes està de plena actualitat. I ella ho sap perfectament. Per aquest motiu ha publicat un missatge a les seves xarxes socials, per deixar clar com es troba ara mateix, quan la seva ruptura amb Álvaro de Luna és pública.

En detall: En més d'una ocasió Laura Escanes ha dit que no li agrada parlar de la seva vida privada, ni dels seus sentiments. Però ella és plenament conscient que l'únic que interessa d'ella és la seva vida privada i drames amorosos. Per aquest motiu, a través d'Instagram, ha publicat les seves primeres paraules després de fer-se oficial la ruptura amb el cantant. Unes paraules que Escanes ha enviat en un grup de difusió que té a Instagram amb els seus seguidors. Laura Escanes ha dit: "Avui és un dia molt especial i el porto esperant molt de temps. Així que l'energia a tope i centrada en aquest tema". I és que des d'avui està disponible a TV3 el concurs La Travessa, el programa que Escanes va gravar durant l'estiu en els Pirineus i amb el qual debuta com a presentadora.

Per acabar: Laura Escanes no escarmenta i amb Álvaro de Luna li ha passat el mateix que amb Risto Mejide. Quan sortia amb el presentador de televisió es va fer un tatuatge en el seu honor, que després es va haver de treure. I amb Álvaro de Luna li ha passat el mateix. Porta un tatuatge dedicat al cantant que s'haurà de treure. Queda clar: a la tatuadora de Laura Escanes mai li faltarà feina.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Laura Escanes