La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

La impactant proposta de Laura Escanes a Risto Mejide de la qual tothom parla

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Laura Escanes s'ha convertit en un personatge més del món del cor. Un salt d'influencer a personatge arran de la seva relació amb Risto Mejide, amb qui ho va deixar fa més d'un any i amb qui té una filla en comú que es diu Roma.

Què sabem? La vida sentimental de la catalana, que presentarà les campanades de la cadena pública TV3, és una muntanya russa. Escanes va estar casada amb el presentador de televisió, Risto Mejide. Una relació que li va permetre fer-se famosa. Fa poques setmanes ha trencat la seva relació amb el cantant Álvaro de Luna, de Sevilla, amb qui ha estat sortint durant aquest últim any després de deixar-ho amb Risto Mejide.

Què ha passat? Laura Fa i Lorena Vázquez han donat a conèixer una notícia molt impactant, relacionada amb Laura Escanes, de la qual tothom parla. Una notícia que té a veure amb la proposta que la de Barcelona va fer a Risto Mejide abans de prendre la decisió de deixar la seva relació i separar-se, a finals de setembre del 2022.

En detall: Les periodistes del cor catalanes han dit que Laura Escanes, per salvar la seva relació amb Risto Mejide i evitar la ruptura, va proposar al presentador obrir la seva relació. És a dir, que ella pogués estar amb altres homes per diversió i que Risto Mejide pogués fer el mateix amb altres dones. Una proposta que no va agradar a Mejide. Per aquest motiu s'hi va negar en rotund. Segons Laura Fa i Lorena Vázquez, la proposta de Laura Escanes, d'obrir la seva relació amb Risto, va ser perquè la catalana va començar a sortir amb Risto quan era molt jove i estava atabalada i necessitava aire nou i diversió.

Laura Escanes i Risto Mejide, quan encara eren parella | Instagram

Per acabar: Una relació oberta que també hauria pogut tenir amb la seva última parella, Álvaro de Luna, tot i que no és segur. I és que poques setmanes abans de saber que Laura Escanes i el cantant de Sevilla havien deixat la seva relació, es va veure a l'artista de Sevilla en actitud molt afectuosa amb una altra dona, quan encara estava sortint amb Laura Escanes. Un detall que vindria a confirmar que a Laura Escanes li van les relacions molt obertes i que és una condició clau en les seves relacions.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Laura Escanes