La Jungla
Foto: | Instagram
Televisió

Laura Escanes oblida a Álvaro de Luna a base de talonari: oferta milionària

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Laura Escanes està passant, segons diu ella, un mal moment personal. El motiu no és altre que la ruptura amb Álvaro de Luna, el cantant sevillà amb qui ha estat sortint durant l'últim any.

Què sabem? Laura Escanes, a través del seu Instagram, ha publicat un comunicat per deixar clar que ella i el cantant no han deixat la seva relació per culpa de terceres persones. I és que s'ha dit que ell hauria estat infidel a ella. En el comunicat també deixa clar que està travessant un moment trist i de dol.

Què ha passat? Una pena que Laura Escanes supera i oblida amb diners. I és que la de Barcelona ha acceptat una oferta milionària amb la qual s'endurà una elevada quantitat de diners. Laura Escanes desafortunada en l'amor i amb un compte bancari que no para de créixer.

En detall: Laura Escanes serà la presentadora de les campanades de Cap d'Any de la cadena pública TV3. Una nova experiència professional, tot i no ser presentadora, amb la qual Escanes acomiadarà l'any 2023 i donarà la benvinguda el 2024. L'ex de Risto Mejide no estarà sola. Farà les campanades amb el cantant d'Operación Triunfo, Miki Núñez, que tampoc és presentador, però agrada molt als directius de TV3. Tant és així que Miki ja va presentar les campanades l'any passat, per donar la benvinguda el 2023.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 3Cat (@som3cat)

Per acabar: Laura Escanes presentarà les campanades després d'estrenar-se com a presentadora a TV3 amb el concurs La Travessa. Un reality d'aventures i diners que es va gravar durant l'estiu als Pirineus. Una nova etapa de Laura Escanes davant les càmeres amb la qual se sent una impostora, tal com ha reconegut recentment ella mateixa. I és que Escanes és conscient que no està prou preparada per presentar un programa i que està traient la feina a gent amb molta més experiència que ella i qualificada. Escanes, per cert, va estudiar periodisme i no va acabar la carrera. Tampoc té intenció de fer-ho.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Laura Escanes