La Jungla
Bertín Osborne en una foto de les seves xarxes
Foto: Bertín Osborne en una foto de les seves xarxes | Instagram
Famosos

Bertín Osborne espera la prova de paternitat: decisió contundent de la mare per permetre-la

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Bertín Osborne en una foto de les seves xarxes
Foto: Bertín Osborne en una foto de les seves xarxes | Instagram

Bertín Osborne compta les hores per tornar a ser pare abans que acabi l'any. La seva exnòvia, Gabriela Guillén, està a punt de parir, i ell espera veure per fi el nen per poder fer-se les proves d'ADN.

Què en sabem? Aquest divendres, la periodista Beatriz Cortázar ha explicat a Es la mañana de Federico que l'ex de Bertín Osborne ja ha acceptat sotmetre el seu nadó a les proves de paternitat que ell exigeix. Però ho ha fet amb una condició molt clara.

En detall: Segons la col·laboradora, Gabriela Guillén exigeix que les proves d'ADN es facin en un centre mèdic decidit per un jutge, i no pas en un laboratori privat escollit pel presentador, de qui no es refia ni un pèl.

A més, l'entorn de Bertín Osborne també fa pressió perquè es facin les proves tan aviat com sigui possible, perquè tampoc no estan segurs que l'aristòcrata sigui el pare de la criatura, i diuen que és només "un dels candidats" a ser-ne el pare.

Un altre apunt: Si els resultats confirmen que n'és el pare, Bertín Osborne assegura que es farà càrrec de la seva manutenció. En cas contrari, no en voldrà saber res.

D'on venim? Després d'anunciar l'embaràs de la seva ex Marlises Gabriela Guillén el passat mes de juliol, Bertín Osborne ja va mostrar el seu malestar amb el fet de tornar a ser pare per sisena vegada als 69 anys. "L'embaràs no és buscat ni desitjat", va dir en aquell moment abans de definir la situació com un "accident".

Categoria: La Jungla