La Jungla
Albert Rivera, en una imatge a la televisió
Foto: Albert Rivera, en una imatge a la televisió | Telecinco
Famosos

Albert Rivera, el Nadal més trist: sense el pare ni Malú, però amb la nòvia nova

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Albert Rivera, en una imatge a la televisió
Foto: Albert Rivera, en una imatge a la televisió | Telecinco

Albert Rivera ha vist com la seva vida ha canviat de dalt a baix en només un any, amb la mort del pare i la separació de Malú durant el 2023. Aquest Nadal, l'expolític s'ha refugiat en la mare i la seva nòvia nova.

Què en sabem? Segons ha pogut saber El Español, Rivera ha passat el Nadal amb la seva mare, María Jesús Díaz, i la seva nòvia Carla Cotterli, inentant fer plans familiars i amb amics després d'un any especialment delicat.

En detall: Entre els plans del líder fracassat de Ciutadans, els dies que ha passat amb la mare a Madrid. María Jesús Díaz va viatjar des de Màlaga abans de la Nit de Nadal, i es va quedar a la capital espanyola fins després de Cap d'Any per gaudir de les seves dues netes.

A més, el mateix digital apunta que Alber Rivera hauria fet els plans per separat amb la seva nòvia. A dia d'avui, després de mesos de relació, Carla Cotterli no coneix la seva sogra ni les dues filles de Rivera. El motiu és que la relació no encara no està consolidada del tot. Tot i això, tots dos s'han incoportat ja al grup d'amics de l'altre.

Un altre apunt: Després de passar bona part de les Festes amb la mare, Rivera ha marxat amb Cotterli uns dies al pirineu aragonès per estrenar 2024. La parella ha estat a Las Mugas, un resort a la zona de Formigal, que ofereix experiències d'aventura i gastronomia en un paratge natural idíl·lic.

Per acabar: El Español també apunta que la parella va a poc a poc, però que ella passa sovint les nits a casa de Rivera. Després de separar-se de Malú, l'exdiputat es va instal·lar fa mesos en un pis al nord de Madrid molt proper al domicili de la seva ex i la nena. Es tracta d'un habitatge nou –construït el 2010–, de tres habitacions repartides en 170 metres quadrats i pel qual paga un lloguer de prop de 2.000 euros al mes.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Famosos Nadal