La Jungla
Rosalía en una foto de les seves xarxes socials
Foto: Rosalía en una foto de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Rosalía emocionada, compleix el seu primer propòsit de 2024: "Quin perill"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Rosalía en una foto de les seves xarxes socials
Foto: Rosalía en una foto de les seves xarxes socials | Instagram

Rosalía comença 2024 lluny de casa, encara als EUA i amb bones notícies: en les últimes hores, la cantant ha aprovat el carnet de conduir i ho ha compartit amb els seus seguidors.

Què en sabem? A través d'Instagram, la cantant de Sant Esteve Sesrovires ha anunciat que s'ha tret per fi al carnet, als 31 anys d'edat. Ho ha fet a l'estat de Florida, tal com es pot comprovar a la fotografia del carnet que li han entregat, amb una imatge de la seva cara i els cabells recollits amb una diadema i la signatura a la part inferior.

Reaccions: L'anunci de Rosalía ha causat furor a les xarxes socials, amb centenars de comentaris dels seus followers. A la publicació s'hi poden llegir missatges de l'estil "Quin perill", "Avisa per on condueixes", "Ves amb compte" o "Porta'm amb tu".

A més, entre els altres propòsits de Rosalía per 2024 n'hi ha un altre que també ha generat expectació. Es tracta de la seva promesa de deixar de fumar, setmanes després que fos enxampada per primera vegada amb una cigarreta a la boca.

  • Rosalía havia assegurat algun cop a la televisió que no fuma per no perjudicar la veu, però a finals d'any es va saber que era mentida per les fotos on fumava amb el seu nòvio Jeremy Allen White.

Per acabar: Entre la resta de fotos amb les quals Rosalía estrena l'any hi ha les que s'ha fet al lloc on li posen pedreria a les dents, ella patinant sobre gel o la seva germana que sí que continua fumant.

Categoria: La Jungla