La Jungla
El rei Joan Carles, en una imatge d'arxiu
Foto: El rei Joan Carles, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Casa Reial

Aniversari de Joan Carles, la foto fa por: tots de negre, festa o funeral?

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
El rei Joan Carles, en una imatge d'arxiu
Foto: El rei Joan Carles, en una imatge d'arxiu | Europa Press

Joan Carles ha tingut la festa que tant anhelava per celebrar el seu 86è aniversari. Un autohomenatge amb família i amics a Abu Dhabi, del qual ja hi ha les primeres fotos.

Què en sabem? Aquest dimecres, la revista ¡Hola! publica les primeres imatges de la festassa estil Marbella en honor a l'emèrit. A tota portada s'hi pot veure Joan Carles amb una espasa tallant el pastís sota l'atenta mirada de la infanta Elena i els dos Marichalar; a sota, els Borbons al complet. Sorprenentment, gairebé tots van de negre com si estiguessin de dol i no de celebració:

En detall: La festa d'aniversari del rei Joan Carles va comptar amb prop d'un centenar de convidats que van gaudir d'una vetlla de l'estil de Marbella i molta música flamenca. A més, no va faltar l'alcohol, amb grans quantitats de vi espanyol, i també un munt de pernil ibèric.

Convidats: Entre la llarga llista de convidats no han faltat les seves filles, les infantes Elena i Cristina, i quatre dels seus nets. Hi havia Froilán i Victoria Federica, per part dels Marichalar, i Irene i Pablo per part dels Urdangarin. A més també hi han anat el periodista Carlos Herrera, l'empresària Alicia Koplowitz i la seva examant mallorquina Marta Gayà, actualment un dels grans suports de Joan Carles en el seu exili autoimposat. També hi havia artistes com Los del Río, que van amenitzar la festa cantant La Macarena des de l'escenari.

Per acabar: Entre les absències destacades, els reis Felip i Letícia i les seves filles. Els monarques i la princesa d'Astúries eren a la Pasqua militar, mentre que la infanta Sofia ja és a l'internat de Gal·les on estudia. Tampoc no hi van ser l'excap del CNI Féliz Sanz Roldán ni l'escriptor Mario Vargas Llosa, dos dels amics de Joan Carles que en principi havien de viatjar als Emirats.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Monarquia Famosos