La Jungla
Aitana i Miguel Bernardeau, en una imatge d'arxiu
Foto: Aitana i Miguel Bernardeau, en una imatge d'arxiu | EFE
Famosos

L'ex d'Aitana, enxampat amb una actriu espanyola top: les pistes de la seva nova relació

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Aitana i Miguel Bernardeau, en una imatge d'arxiu
Foto: Aitana i Miguel Bernardeau, en una imatge d'arxiu | EFE

Miguel Bernardeau, exnòvio d'Aitana, podria haver retrobat l'amor amb una companya de professió, una de les actrius juvenils espanyoles més demandades del moment, Ester Expósito.

Què en sabem? Segons el compte digital especialitzat Salseología, la parella podria haver començat una relació durant el pont de desembre, quan van ser vistos junts en un hipòdrom. Cap dels dos ha confirmat la relació, fet que fa pensar que volen viure la seva intimitat lluny de les càmeres.

D'on venim? Miguel Bernardeau i Ester Expósito han estat companys de repartiment a Élite, la sèrie d'èxit de Netflix sobre una escola de la jet set de Madrid. En aquella època, l'actor valencià sortia amb Aitana, motiu pel qual no hauria passat res entre ells. Fins ara, que tots dos estaven solters.

A més, en els últims mesos Bernardeau ha estat relacionat sentimentalment amb l'actriu catalana Greta Fernández, filla de l'actor Eduard Fernández, tot i que la relació entre ells seria simplement d'amistat.

Un altre apunt: Més enllà de la relació amb Bernardeau, cal assenyalar que Ester Expósito i Greta Fernández també tenen una estreta relació d'amistat de fa anys, i sovint fan plans tots tres que després comparteixen a les xarxes socials.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Famosos Netflix