La Jungla
Marta Solaz i Sergio Peris-Mencheta, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Marta Solaz i Sergio Peris-Mencheta, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Marta Solaz, la dona catalana de Sergio Peris-Mencheta i gran suport en la seva lluita contra el càncer

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Marta Solaz i Sergio Peris-Mencheta, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Marta Solaz i Sergio Peris-Mencheta, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

L'actor Sergio Peris-Mencheta ha colpit tothom en les últimes hores amb el seu comunicat sobre el càncer que pateix, pel qual necessita un transplantament urgent de medul·la. La seva parella, l'actriu catalana Marta Solaz, no se separa del seu costat.

Què en sabem? En les últimes hores, Marta Solaz, actriu de Barcelona coneguda pel públic català per haver format part del repartiment de Ventdelplà de TV3, ha compartit una imatge des de l'hospital City of Hope de Los Angeles. A les imatges s'hi pot veure un arc de Sant Martí i un enllaç al perfil del seu home. Malgrat que ell no ha dit on ha de rebre tractament, el vídeo als EUA indica que en comptes de viatjar a Espanya la parella –que viu a Califòrnia amb els seus dos fills des de fa anys– s'hi podria haver quedat per la malaltia d'ell.

Què diu? Sergio Peris-Mencheta sorprenia els fans aquest dilluns revelant que es troba en ple procés de quimioteràpia i esperant un transplantament de medul·la. "Estic com només saben els que han viscut una situació similar. Em sento més vulnerable, aterrit i petit que mai, valorant des de fa mesos cadascun dels meus passos sobre la terra", explicava al seu perfil d'Instagram.

Per acabar: El comunicat en anglès del madrileny Peris-Mencheta ha rebut milers de comenaris dels seus seguidors i un munt de missatges de suport de companys de professió, entre ells Michelle Jenner, Silvia Abascal, Alejo Sauras, Miguel Ángel Muñoz, Sílvia Abril, Óscar Jaenada, Pablo Rivero, Tristán Ulloa o Javier Cámara, tots ells per desitjar-li la més ràpida de les recuperacions.