La Jungla
Jordi Évole, aquest cap de setmana a 'Col·lapse'
Foto: Jordi Évole, aquest cap de setmana a 'Col·lapse' | TV3
Televisió

Évole, obligat a respondre després de la sonada polèmica sobre espanyolitzar TV3

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Jordi Évole, aquest cap de setmana a 'Col·lapse'
Foto: Jordi Évole, aquest cap de setmana a 'Col·lapse' | TV3

Jordi Évole ha sortit al pas, en les últimes hores, de la polèmica generada per les seves paraules sobre la necessitat d'espanyolitzar TV3 durant una entrevista a Col·lapse de Ricard Ustrell. El presentador diu que s'han manipulat les seves declaracions i que està patint un linxament.

Què en sabem? Segons Évole, les seves paraules han estat manipulades "per un sector minoritari de l'independentisme". Assegura que només estava defensant "el moment d'obertura de TV3", defensant que la televisió pública "penetri el màxim possible en una societat que és diversa", una circumstància que creu que no es donava fins ara. Aquí els dos tuits on el presentador de Cornellà s'excusa:

D'on venim? Dissabte, Évole va acusar TV3 d'adreçar-se a un públic únicament independentista durant els anys àlgids del procés cap a la independència. "Mira el programa que fèies i el que fas ara. El FAQS era un monogràfic del procés, la diferència amb el que fas ara és abismal", apuntava aquest cap de setmana, parlant amb el presentador, abans de pronunciar la frase polèmica sobre l'espanyolització de TV3.

A més, la gran frase de la polèmica va ser aquesta: "Quin problema hi ha en espanyolitzar-se? En quin país vivim?", acabava pronunciant abans de dibuixar un somriure d'orella a orella que es va fer viral a les xarxes socials.

Categoria: La Jungla