La Jungla
Chenoa, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Chenoa, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Chenoa podria tornar amb el seu ex: detalls de la reconciliació mesos després de trencar

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Chenoa, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Chenoa, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Només fa dos mesos que es van separar, però Chenoa i Miguel Sánchez Encinas ja han fet un primer acostament que podria significar que han recuperat el contacte.

Què en sabem? Per primera vegada des que el passat mes de novembre van confirmar la seva "separació temporal", Chenoa i Sánchez Encinas han intercanviat missatges públics que demostren que la seva relació no està tan malament com podia semblar.

Què diuen? En un post d'Instagram sobre com de dura està sent l'experiència de Chenoa a El Desafío d'Antena 3, l'uròleg escrivia a la seva ex "Molt dur abans i durant. Bravo, lluitadora". Unes tendres paraules a les quals la mallorquina respon amb un cor. 

D'on venim? Fa només uns dies, Chenoa assegurava en una entrevista a El País que el seu "millor matrimoni" és el que viu amb el públic des de fa 20 anys. També es va referir al seu ex, sense esmentar-lo: "Dosifico el dolor, no em permeto patir. Em vindria bé plorar? Sí, però amb el temps les coses fan menys mal perquè ja t'han passat abans", explicava.

Per acabar: El passat mes de novembre vam saber que Chenoa i Sánchez Encinas havien tallat per "dificultats en la convivència i la possibilitat de l'existència de terceres persones". Telecinco va assegurar aleshores que el detonant de la ruptura hauria estat una suposada infidelitat per part d'ell, però no es donava per vençut i segons la mateixa cadena ja feia tot el possible per tornar amb la Chenoa. La parella s'havia casat el juny de 2022.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Famosos Instagram