La Jungla
Pedro Piqueras, aquest cap de setmana a 'Col·lapse'
Foto: Pedro Piqueras, aquest cap de setmana a 'Col·lapse' | TV3
Televisió

VÍDEO: Pedro Piqueras visita TV3 i deixa tothom bocabadat cantant en català

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Pedro Piqueras, aquest cap de setmana a 'Col·lapse'
Foto: Pedro Piqueras, aquest cap de setmana a 'Col·lapse' | TV3

Pedro Piqueras parla català. El veterà presentador de Telecinco, jubilat fa poques setmanes, ha estat aquest cap de setmana a Col·lapse de TV3 i ha sorprès els espectadors amb el seu domini de la llengua. 

Què en sabem? Entrevistat per Ricard Ustrell, Piqueras ha explicat que va aprendre català de petit gràcies a la seva mare, que va passar la Guerra Civil a Barcelona. Durant els anys d'infantesa a Albacete, la mare li deia les coses en català que havia après durant la seva etapa a Catalunya; i anys més tard va acabar de perfeccionar l'idioma amb una nòvia de Lleida.

En detall: Després de l'entrevista, Piqueras tenia guardada una altra sorpresa per l'audiència. Per demostrar el seu domini del català, el presentador va cantar i tocar al piano My way de Frank Sinatra meitat anglès meitat català. Tot un espectacle que es va fer viral a xarxes socials.

D'on venim? El dia 22 de desembre, Pedro Piqueras es va acomiadar d'Informativos Telecinco i de la televisió després de 51 anys de professió. La seva jubilació suposa així l'inici d'una nova etapa amb noves incorporacions. Entre les quals hi ha la de Carlos Franganillo, nou presentador de les notícies a Telecinco de dilluns a divendres a les 21:00.