La Jungla
Aleix, el jove independentista i d'esquerres de 'First Dates', amb la seva cita
Foto: Aleix, el jove independentista i d'esquerres de 'First Dates', amb la seva cita | Cuatro
Televisió

Català a 'First Dates' rep insults: "Soc independentista i d'esquerres"

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Aleix, el jove independentista i d'esquerres de 'First Dates', amb la seva cita
Foto: Aleix, el jove independentista i d'esquerres de 'First Dates', amb la seva cita | Cuatro

L'Aleix de Palol de Revardit ha anat a First Dates a buscar l'amor. Volia "una catalaneta", ha explicat a la televisió, i el programa de Carlos Sobera li ha presentat una noia de Sant Celoni. A les xarxes socials, el concursant ha rebut els insults catalanòfobs d'una part dels espectadors.

Què en sabem? Mentre l'Aleix i l'Abril mantenien una cita al restaurant de First Dates, alguns tuitaires es dedicaven a insultar el noi per internet. Ell mateix es definia com a "independentista i d'esquerres" al principi del programa, unes paraules que han irritat l'audiència espanyolista. 

En detall: Malgrat que l'Abril era catalana tal com demanava l'Aleix, els gustos musicals, la tendència política i la distància entre les seves localitats d'origen va fer que no acabessin d'encaixar. "No ha sorgit el feeling, hem tingut estones de silenci i ha estat bastant incòmode", van coincidir després de la cita.

@aleeeeeeeix la liada🫣#elteucatalanet #parati #fyp #catalunya ♬ sonido original - El teu Catalanet🌾

D'on venim? L'Aleix es va presentar a la cita després d'anunciar al seu compte de TikTok que hi aniria a buscar "una catalaneta". Així és com s'hi va presentar fa uns mesos la influencer de les Terres de l'Ebre Cèlia Espanya, que va esdevenir un fenomen viral després de buscar "un catalanet" al programa de Cuatro. Tan gran va ser el seu èxit que ara és una de les cares d'EVA, el canal juvenil de 3Cat.