La Jungla
Primera semifinal del Benidorm Fest
Foto: Primera semifinal del Benidorm Fest | TVE
Televisió

TVE es disculpa pels greus errors al Benidorm Fest: "No sabem què ha passat"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Primera semifinal del Benidorm Fest
Foto: Primera semifinal del Benidorm Fest | TVE

Polèmica a l'estrena del Benidorm Fest 2024 per la cadena d'errors tècnics que han deslluït completament la primera semifinal a TVE. La televisió pública espanyola s'ha disculpat i assegura que investigarà el que ha passat.

Què en sabem? Des que va començar l'emissió de la primera semifinal del Beniform Fest aquest dimarts a la nit, TVE va acumular una cadena d'errades que van fer impossible seguir correctament el concurs a la televisió. Principalment pels errors de so, però també per la realització, amb plans que no s'entenien i que no mostraven bé l'espectacle que s'estava produint al damunt de l'escenari.

En detall: Com a conseqüència, les xarxes socials es van omplir de comentaris dels espectadors, que van criticar molt durament durant tota la nit una cobertura del Benidorm Fest que alguns van qualificar de desastrosa.

Què diu TVE? Després de la gran quantitat de crítiques rebuda, Marís Eizaguirre, la directora de Comunicació de RTVE, va explicar que "encara és molt aviat per saber exactament les coses que han pogut fallar". Més enllà de les disculpes amb l'audiència, va expressar que faran tot el possible perquè els errors no es tornin a repetir a la gala de dijous: "Estem veient quina va ser la incidència per evitar per tots els mitjans que torni a passar".

Per acabar: La primera nit del Benidorm Fest ha escollit els quatre artistes que passen a la final de dissabte per competir per anar a Eurovisió. Com no podia ser d'una altra manera, a la final va la presentadora de TV3 Sofia Coll amb Here to stay; i també hi seran Angy Fernández (Sé quién soy), Miss Cafeina (Bla Bla Bla) i Nebulossa (ZORRA).