La Jungla
Frank Cuesta, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Frank Cuesta, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Imatges sensibles: Frank Cuesta esgarrifa amb les ferides del gravíssim atac d'un cérvol

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Frank Cuesta, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Frank Cuesta, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Frank Cuesta es recupera de les greus ferides infligides per un cérvol aquest dilluns, que va atacar-lo per sorpresa mentre feia un directe a Twitch. Dos dies després de l'atac, el presentador ha mostrat els talls que té per tot el cos, provocats per les banyes de l'animal.

Què en sabem? Aquest dimarts, Frank de la Jungla reapareixia a internet després de l'atac brutal d'un cérvol dins del santuari d'animals que el presentador té a Tailàndia. Tal com ha explicat ell mateix, el cérvol —que estava en època de zel— va atacar-lo quan s'hi va apropar i es va sentir acorralat. Com a resultat, el va acabar envestint i arrossegant diverses vegades amb la cornamenta.

Què diu? "Estic ple de blaus, de ferides. Tinc cremades perquè vaig estar ficat entre les roques. Tinc inflamada la part del colze. Em va deixar dues costelles trencades. Estic ple de forats. Em fa mal quan respiro, quan tusso i quan faig moviments", ha enumerat Frank Cuesta des del seu canal.

En detall: Tal com va explicar ell mateix després de l'atac, la primera de les envestides va provocar que una de les banyes de l'animal li perforés l'abdomen. Afortunadament, va aconseguir alliberar-se i finalment es va netejar i cosir les ferides ell mateix.