La Jungla
Juano i Martin, concursants d'OT 2023
Foto: Juano i Martin, concursants d'OT 2023 | Amazon Prime Video
Televisió

La imatge més esperada pels fans d'OT: Martin i Juanjo confirmen la relació amb un petó als llavis

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Juano i Martin, concursants d'OT 2023
Foto: Juano i Martin, concursants d'OT 2023 | Amazon Prime Video

Totes les edicions d'OT tenen les seves carpetes, els rumors entre els fans sobre si un concursant i un altre són més que amics i mantenen una relació. Aquest any, el shippeig oficial ha estat entre Martin i Juanjo, i la seva història d'amor ha estat finalment confirmada en les últimes hores.

Què en sabem? Malgrat que era molt evident des de pràcticament el començament del concurs que hi havia alguna cosa més que una amistat entre el basc Martin i l'aragonès Juanjo, no ha estat fins aquest cap de setmana que la parella s'ha obert definitivament al davant de les càmeres i s'ha fet un petó en directe. Aquí el vídeo del petó del qual tothom parla:

@userrwrb 💓🦜💓 #martinot #juanjoot #operaciontriunfo #ot2023 #juantin #parati #fyp ♬ sonido original - pumu

En detall: Des del principi d'OT 2023, els fans han seguit amb interès una història d'amor que en alguns moments semblava que no acabava de cristal·litzar. Al principi, era en Martin qui anava al darrere d'en Juanjo, que evitava de totes totes les mostres públiques d'afecte i semblava que se les guardava pels espais sense càmeres, com les habitacions i les dutxes. Però en la recta final del programa, quan queden només dues setmanes per l'última gala, la parella ja no s'amaga i es fa petons davant de les càmeres.

Un altre apunt: Convertits en una mena d'icona LGTBIQ+ entre els joves que més segueix el concurs a Amazon Prime Video, cal recordar que aquesta no és la primera història d'amor que trenca barreres a OT. A l'edició de 2017, Agoney i el català Raoul Vázquez van fer història amb el primer petó entre dos homes en una gala; i amb el temps ha transcendit que van ser parella mentre concursaven.

Categoria: La Jungla