La Jungla
Lola Lolita i Berta Aroca
Foto: Lola Lolita i Berta Aroca | Movistar Plus+ | 3Cat
Influencers

Polèmica amb Lola Lolita i una famosa presentadora de TV3: "Toca que et faci mal la vulva"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Lola Lolita i Berta Aroca
Foto: Lola Lolita i Berta Aroca | Movistar Plus+ | 3Cat

Fort enrenou per les paraules de Berta Aroca, presentadora del Loft d'EVA, el canal juvenil de TV3, sobre les relacions sexuals de la influencer Lola Lolita amb el seu nòvio.

Què en sabem? Un parell de dies després que Lola Lolita assegurés a La resistencia de David Broncano que no ha mantingut relacions sexuals amb el seu nòvio ni amb ningú en l'últim mes, Berta Aroca s'ha pres la llicència d'opinar sobre la seva relació de parella a la ràdio. I ho ha fet amb uns termes que han aixecat forta polseguera.

@someva__ La teoria de les potes de la cadira 🪑 #somEVA #somLOFT #estiktokat ♬ original sound - EVA

Què diu?

  • "Una relació és com una cadira amb quatre potes: amor, admiració, respecte i sexe. Quan falta una pota, la cadira balla. Quan cauen dues potes, la cadira no existeix".
  • "No em crec l'excusa que estan molt cansats, que no han tingut temps. La falta de sexe en una relació és un dels últims símptomes que les coses no van bé".
  • "Evident no tindràs les ganes del primer dia, i les ganes d'encastar-lo i tot. Però la Lola Lolita té 20 anys, el que toca és que et faci mal la vulva".

Reaccions: A les xarxes socials, les paraules de la Berta Aroca han generat una allau de crítiques per les seves afirmacions que barregen afectivitat i sexe a la parella i sobre l'edat en la qual els joves han hagut de perdre o no la virginitat.

Per acabar: Entre les veus que s'han alçat a favor de Lola Lolita hi ha una altra cara juvenil de TV3, Juliana Canet. La presentadora de Cardedeu n'ha parlat al Que no surti d'aquí de Catalunya Ràdio per defensar la influencer valenciana. "És fort que s'hagi de ser valenta per dir això. Allò habitual és xulejar. A sobre, els comentaris fastigosos de la gent dient que pobre del nòvio. I si és ell a qui no li ve de gust? Tu què saps? M'emprenya aquest tema", ha reflexionat abans de donar per tancar: "Molt bé la Lola Lolita, que cada dia que passa em cau millor".