La Jungla
José Luis Gil, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: José Luis Gil, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

José Luis Gil reapareix dos anys després de l'ictus que l'ha apartat per sempre de la televisió

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
José Luis Gil, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: José Luis Gil, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

José Luis Gil continua la llarga recuperació que va començar dos anys enrere, quan va patir un ictus de greus seqüeles que l'han mantingut fins ara allunyat de la televisió, i per les quals sembla que no podrà recuperar mai més la seva feina habitual.

Què en sabem? Aquest cap de setmana, l'actor de sèries de televisió com Aquí no hay quien viva o La que se avecina s'ha deixat veure al Teatre Fernán Gómez de Madrid a l'assaig general de La Regenta, acompanyat dels seus companys i amics Ana Ruiz i Álex Gadea. Una trobada immortalitzada en aquesta foto, que significa la reaparició pública de José Luis Gil dos anys després de l'ictus.

Reaccions: Les imatges de José Luis Gil han generat una allau de respostes a les xarxes socials, especialment de companys actors que han treballat amb ell com Nacho Guerreros o Eva Isanta.

D'on venim? L'actor aragonès reapareix públicament poques setmanes després que la seva filla parlés de la seva situació personal en una entrevista a la revista Pronto. Irene Gil es va mostrar dolguda pel fet que molts companys de repartiment del seu pare a La que se avecina "ni tan sols el visiten". També va explicar que dos anys després de l'ictus, José Luis Gil té plena consciència de tot però conserva els problemes per comunicar-se. És per això que no creu que pugui tornar a treballar mai més a la televisió.