La Jungla
Eva Soriano, amb David Broncano a La Resistencia
Foto: Eva Soriano, amb David Broncano a La Resistencia | Movistar Plus+
Televisió

Famosíssima presentadora catalana confessa les seves relacions sexuals: "La masturbació compta?"

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Eva Soriano, amb David Broncano a La Resistencia
Foto: Eva Soriano, amb David Broncano a La Resistencia | Movistar Plus+

Eva Soriano ha estat aquest dimarts a La Resistencia, per promocionar una nova temporada del seu Showriano a Movistar Plus+. Una entrevista amb David Broncano on no ha pogut escapar de les clàssiques preguntes del sexe i els diners.

Què en sabem? Eva Soriano ha començat per la liquiditat del seu compte corrent. Ha recordat que fa molts programes i campanyes de publicitat, i això són grans ingressos. En concret, 1.100.000 euros. Però la resposta que ha generat més ois entre el públic ha estat la relacionada amb el sexe.

Què diu? "N'he mantingut quatre en l'últim mes", ha detallat al programa abans de preguntar quants punts val la masturbació. "Cada cinc, un punt", deia al presentador. "Aleshores set. Són quatre coits, i la resta palles".

A més, Eva Soriano ha parlat d'altres temes com el que ha après a fer amb els pits. Tal qual. La presentadora diu que ha entrenat de valent per aprendre a moure els pits, fins al punt que pot interpretar cançons amb el moviment. Una habilitat que ha demostrat tocant l'himne del PP.

Categoria: La Jungla