La Jungla
Laura Bertran, a 'Tot es mou'
Foto: Laura Bertran, a 'Tot es mou' | TV3
Televisió

Aquesta periodista nord-catalana serà la nova cara de TV3 a la Catalunya Nord

Barcelona.
Actualitzat: Divendres, 16 de febrer de 2024. 16:10
Temps de lectura: 1 minut
Laura Bertran, a 'Tot es mou'
Foto: Laura Bertran, a 'Tot es mou' | TV3

TV3 recupera la seva delegació a Perpinyà, més de deu anys després del tancament a la Catalunya Nord per les retallades. Aquest divendres, la televisió pública ha presentat la periodista que informarà sobre tot el que passi al nord del país.

Què en sabem? La nova cara visible de TV3 a la Catalunya Nord serà la periodista Laura Bertran, que ha treballat en els últims vint anys a Ràdio Arrels. En l'acte d'inauguració a Perpinyà, la reportera ha destacat que "hem de tornar a connectar 3Cat amb el territori més septentrional". Una feina que fa dues dècades feien els periodistes Pere Codonyan i Thierry Masdeu, fins que en un context de retallades econòmiques es va desmantellar la delegació el 2013.

En detall: Després de l'acte d'inauguració, Laura Bertran s'ha estrenat a TV3 amb una primera intervenció a Tot es mou, entrevistada en directe per Helena Garcia Melero i Sion Biurrun. Podeu recuperar el fragment aquí:

Què diu TV3? La televisió pública, per boca de la presidenta de la CCMA, ha dit aquest divendres que "amb aquesta inauguració es referma el compromís amb la llengua i amb la diversitat del català", i ha expressat que TV3 "vol ser present a tots els territoris de parla catalana, per teixir xarxa de col·laboradors i institucions i per informar de l'actualitat de primera mà, volem connectar per arribar a tothom".

Categoria: La Jungla