La Jungla
Melody, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Melody, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Melody, menjant pizza a l'hospital després de parir: qui és el pare del seu primer fill

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Melody, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Melody, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Melody ha estat mare als 33 anys d'un nen que va néixer abans d'hora el dia 15 de febrer. A través d'Instagram, la cantant andalusa ha mostrat totes les imatges de la seva estada a l'hospital.

Què en sabem? En les últimes hores, Melody ha mostrat la primera foto del seu fill, amb les mans entrellaçades del nen, el pare i la cantant. Hores més tard, l'artista compartia també les imatges del seu primer àpat després de ser mare, dues pizzes d'una cadena de menjar ràpid al llit de l'hospital.

En detall: Molt gelosa de la seva vida privada, Melody no ha desvelat encara com es diu el seu primer fill. Potser encara no havia tingut temps ni de pensar com l'anomenaria, perquè estava previst que la criatura naixés el pròxim mes de març, però finalment s'ha avançat unes setmanes.

A més, l'altre gran misteri és amb qui ha estat mare. La cantant no ha optat per tenir-lo ella sola, sinó que té un nòvio amb qui ha decidit fer el pas. Malgrat que tampoc no parla mai d'ell, en una entrevista el passat mes de desembre a Telecinco va revelar quan parlava de l'embaràs: "Tinc parella i estem els dos com bojos [amb la notícia que serien pares]".

Categoria: La Jungla