La Jungla
Lara Álvarez, durant la seva etapa a 'Supervivientes'
Foto: Lara Álvarez, durant la seva etapa a 'Supervivientes' | Telecinco
Televisió

Telecinco, en shock: Lara Álvarez dimiteix de presentadora i anuncia canvi de feina

Barcelona.
Actualitzat: Dimarts, 20 de febrer de 2024. 11:01
Temps de lectura: 2 minuts
Lara Álvarez, durant la seva etapa a 'Supervivientes'
Foto: Lara Álvarez, durant la seva etapa a 'Supervivientes' | Telecinco

Lara Álvarez se'n va de Telecinco. Després d'una dècada al grup Mediaset, la presentadora asturiana ha anunciat aquest dimarts que plega per emprendre "un nou camí professional" sense especificar quin.

Què en sabem? Es tracta d'un anunci totalment inesperat, publicat per Lara Álvarez a primera hora del matí d'aquest dimarts al seu perfil d'Instagram. "Després de gairebé 10 anys que recordaré sempre, he decidit deixar Mediaset per emprendre un nou camí professional. Gràcies a tots pel vostre afecte", diu en un missatge molt breu.

En detall: Lara Álvarez tampoc no aclareix quins són els nous projectes que té entre mans, ni on. El més probable és que faci el salt a un altre grup de televisió, però no està del tot clar que aquest sigui el futur que ha triat la presentadora.

D'on venim? Lara Álvarez va començar a Mediaset fent de presentadora a Deportes Cuatro, i després cobrint el Mundial de Motociclisme. Però de seguida va deixar la informació esportiva per dedicar-se a l'entreteniment, i ha estat al capdavant de grans formats com Gran Hermano, La Casa Fuerte o Secret Story a més de Supervivientes, el programa que li ha donat més visibilitat i que va decidir deixar el 2022 després de vuit anys.

Reaccions: L'anunci de la Lara Álvarez ha provocat un veritable terratrèmol entre els seus companys a la televisió, que han aprofitat per enviar els millors desitjos a la presentadora. Missatges de superfamosos com Mercedes Milà, Carme Chaparro o Sandra Barneda que li desitgen tota la sort de cara al futur.

Categoria: La Jungla