La Jungla
Bigote Arrocet, en una imatge a la televisió
Foto: Bigote Arrocet, en una imatge a la televisió | Telecinco
Famosos

Bigote Arrocet té nòvia: una noia de 28 anys després de María Teresa Campos

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Bigote Arrocet, en una imatge a la televisió
Foto: Bigote Arrocet, en una imatge a la televisió | Telecinco

Bigote Arrocet ha refet la seva vida sentimental, després de la seva ruptura sonada amb María Teresa Campos, morta el passat mes de setembre als 82 anys. Ara el cantant surt amb una noia molt més jove, de només 28 anys, 46 menys que ell.

Què en sabem? Aquest dimecres, la revista Diez Minutos publica en portada les fotos de Bigote Arrocet i la seva nòvia Marta. Té 28 anys i és britànica d'origen polonès. A les fotos se'ls pot veure passejar feliços de bracet pels carrers de Londres, on han passat un cap de setmana romàntic, amb actitud molt afectuosa i fent-se abraçades. Aquí la controvertida portada:

En detall: Segons la mateixa revista, la parella es va conèixer fa un any a Londres i surten des de fa vuit mesos. Les coses han anat molt de pressa, i ell ja coneix els pares d'ella.

D'on venim? Després de sis anys de relació amb María Teresa Campos, Bigote Arrocet va trencar amb la presentadora el 2019. Van dir que la va deixar per WhatsApp i va marxar per sempre. Una separació que va provocar la guerra absoluta amb les filles d'ella, Terelu Campos i Carmen Borrego, que van arribar a afirmar que conèixer l'artista era el pitjor que li havia passat mai a la mare. Unes paraules que ell va lamentar més tard, i que no va oblidar ni en el dia de la mort de la seva ex: "M'hauria d'haver demanat perdó", va dir aleshores.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Famosos Televisió