La Jungla
María Pombo, la nit de la polèmica amb Tony Aguilar a Los40 Music Awards
Foto: María Pombo, la nit de la polèmica amb Tony Aguilar a Los40 Music Awards | Instagram
Influencers

Polèmica sonada entre María Pombo i el català més famós de Los 40: "M'he sentit la més estúpida"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
María Pombo, la nit de la polèmica amb Tony Aguilar a Los40 Music Awards
Foto: María Pombo, la nit de la polèmica amb Tony Aguilar a Los40 Music Awards | Instagram

Enfrontament entre María Pombo i Tony Aguilar, presentador de Los 40, per la seqüència del documental de la influencer que repassa l'entrega de premis del passat mes de novembre a Los40 Music Awards. Els va tocar entregar junts el guardó a la banda Take That, però la situació es va tòrcer des del moment que van pujar a l'escenari.

Què en sabem? Abans de pujar les escales, María Pombo hauria explicat a Tony Aguilar que estava massa nerviosa per presentar el premi. Així que el locutor de Cornellà de Llobregat va prendre la iniciativa. Va parlar ell gairebé tota l'estona, perquè quan li donava pas, ella es quedava callada. La madrilenya només va saber respondre un parell de frases, i es va mantenir en silenci i somrient mentre ell intentava que no es notés que estava feta un flam. Tan bon punt va tornar al seu seient, la influencer va lamentar haver quedat en segon pla, i la seva germana Marta Pombo no va fer més que afegir llenya el foc.

Què diuen? Després de tornar al seu lloc, María Pombo repetia: "Et juro que m'he sentit la dona més estúpida del món, ha estat horrible". En les seves declaracions posteriors, també va dir: "Jo crec que em volia ajudar, li vaig dir que estava nerviosa i ell ho va fer tot". Però la seva germana Marta, en comptes de treure ferro a l'assumpte i calmar les aigües no feia més que llançar merda contra Tony Aguilar: "No t'ha donat pas. No estic d'acord amb el fet que et volgués ajudar".

Reacció: Quan ha vist la que s'ha liat, Tony Aguilar ha reaccionat públicament al seu perfil de Twitter. "Estimades germanes Pombo, la María diu la veritat. Va dir que estava molt nerviosa i vaig oferir la meva ajuda", ha explicat abans de recordar que la influencer només havia de dir "que Back for good és un himne, però em mirava i no parlava". El presentador català tampoc no s'ha oblidat de posar al seu lloc la Marta Pombo, que ha fet més que criticar-lo: "Sento que sense coneixe'm de res pensi això de mi".