La Jungla
Dulceida i Alba Paul en una foto de les seves xarxes socials
Foto: Dulceida i Alba Paul en una foto de les seves xarxes socials | Instagram
Influencers

FOTOS: L'enorme casalot de Dulceida en la seva nova etapa fora de Barcelona

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Dulceida i Alba Paul en una foto de les seves xarxes socials
Foto: Dulceida i Alba Paul en una foto de les seves xarxes socials | Instagram

Aida Domènech ja es troba instal·lada a Madrid, després d'abandonar Barcelona per iniciar una nova etapa laboral. La influencer ha canviat el seu pis de l'Eixample per un casalot al centre de la capital espanyola del qual ja ha compartit les primeres imatges.

Què en sabem? El nou pis de Dulceida a Madrid, que comparteix amb la seva nòvia Alba Paul, està acabat de reformar i és l'espai on viurà de lloguer mentre no s'hagin acabat les obres de la casa que ha comprat a la ciutat. Durant el temps que duri la reforma, la de Badalona es troba en un habitatge de tres habitacions, sala d'estar, cuina i lavabo. És aquest:

En detall: El pis és molt lluminós, pintat gairebé tot de blanc per augmentar aquesta sensació, i destaca també per ser diàfan, sense portes, i molt espaiós.

  • Rebedor: Tot just a l'entrada s'hi pot veure la cuina i el menjador i dreta i esquerra, així com els separadors entre estances amb fusta.
  • Sala d'estar: Estil minimalista. Destaca el sofà de tonalitats grises i les prestatgeries de color blanc.
  • Cuina: Oberta d'estil americà, té un menjador integrat amb taula i cadires i comunica amb la sala d'estar.
  • Habitació: Destaca la paret de maó amb els colors blancs de la resta de l'estança, el llit de matrimoni i les tauletes de nit. També hi ha un tocador.
  • Lavabo: Dutxa amb mampara de vidre, contrasta amb el blanc la paret color mostassa.
  • Vestidor: Igual que al pis de Barcelona, Dulceida té tota una sala carregada de roba que apareix al final del vídeo.

Per acabar: Mentre Dulceida comença una nova vida a Madrid, el seu pis de Barcelona se l'ha quedat un amic. Un casalot de 164 metres quadrats decorat de forma minimalista i amb mobles total white que Principal va mostrar als seus lectors en aquest reportatge fotogràfic fa alguns mesos.