La Jungla
Marc Márquez i la seva nòvia Gemma Pinto en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Marc Márquez i la seva nòvia Gemma Pinto en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Marc Márquez fa anys: la festa d'aniversari amb la nòvia, Laura Escanes i María Pombo

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Marc Márquez i la seva nòvia Gemma Pinto en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Marc Márquez i la seva nòvia Gemma Pinto en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Marc Márquez fa 31 anys aquest dissabte, dia 17 de febrer, però ha avançat un parell de dies la celebració, i ha bufat espelmes amb la nòvia i amics aquest dijous amb un sopar íntim del qual ha quedat constància a les xarxes socials.

Què en sabem? Aquest dijous a la nit, Marc Márquez ha celebrat el seu aniversari a Madrid. El pilot de Cervera ha avançat la celebració perquè ha de viatjar a Catar, on els dies 19 i 20 de febrer es faran els últims tests de pretemporada abans que comenci la MotoGP 2024.

En detall: A la festa hi havia el seu germà Àlex Márquez, la seva nòvia Gemma Pinto, i cares molt conegudes del món influencer com Laura Escanes i María Pombo i el seu marit Pablo Castellano, que és qui duia el pastís amb les espelmes.

D'on venim? El dia anterior, Marc Márquez havia celebrat Sant Valentí amb la Gemma Pinto també a Madrid, i va immortalitzar el moment amb una dolça foto dels dos a Instagram. És aquesta:

A més, fa només uns dies Marc Márquez parlava obertament, en una entrevista a DAZN, del seu amor per Gemma Pinto. El campió del món de motos explicava com és de feliç amb la seva nòvia i parlava d'una relació que vol "que sigui per sempre". Tot i que va sorprendre també quan va assegurar que feia 10 anys que havia estat solter, quan fa poc més de dos anys que va trencar amb Lucía Rivera. Un lleig que s'afegeix als comentaris de la seva ex sobre la seva relació "tòxica", malgrat que en un principi semblava que la separació havia estat amistosa.