La Jungla
Úrsula Corberó amb el seu nòvio Chino Darín
Foto: Úrsula Corberó amb el seu nòvio Chino Darín | Instagram
Famosos

Úrsula Corberó, molt preocupada per la salut del seu nòvio: "Em vaig aprimar fins als 59 quilos"

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Úrsula Corberó amb el seu nòvio Chino Darín
Foto: Úrsula Corberó amb el seu nòvio Chino Darín | Instagram

Chino Darín ha estat el convidat d'aquest dimarts a El Hormiguero, per presentar la seva nova sèrie Mano de hierro amb Eduard Fernández. Una entrevista on ha parlat també de la seva nòvia Úrsula Corberó i la gran preocupació que l'actriu havia tingut per la seva salut.

Què en sabem? Chino Darín ha recordat les diferents transformacions físiques a les quals s'ha hagut de sotmetre pels rodatges. Com el cop que va perdre 12 quilos per una pel·lícula. "Em vaig aprinar fins als 59 o 60 quilos", explicava abans de parlar del temor que tot això va generar en Úrsula Corberó.

Què diu?

  • "Es va preocupar perquè se'm va trastocar la qüestió física a un tema més psicològic"
  • "Vaig passar de l'obsessió de tallar calories a intentar fer tot el procés com més intens millors, me'n vaig anar una mica de mambo la veritat"

A més, ha explicat que després de passar per aquest procés va començar a menjar hidrats de carboni per recuperar el seu per anterior, i també va ser un problema. "Se'm va inflar la cara, em vaig inflar per tot arreu. 

Un altre apunt: Mano de hierro, basada en una història d'un personatge real al Port de Barcelona, arribarà a Netflix el 15 de març.