La Jungla
Jordi Enrique Albert i Anthya Tirado, i en petit Beyoncé i Jennifer Aniston
Foto: Jordi Enrique Albert i Anthya Tirado, i en petit Beyoncé i Jennifer Aniston | Instagram
Influencers

Jordi i Anthya, els catalans que enamoren famoses com Beyoncé o Jennifer Aniston amb una botiga a Barcelona

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Jordi Enrique Albert i Anthya Tirado, i en petit Beyoncé i Jennifer Aniston
Foto: Jordi Enrique Albert i Anthya Tirado, i en petit Beyoncé i Jennifer Aniston | Instagram

Jordi Enrique Albert i Anthya Tirado. Així es diuen els dos dissenyadors catalans que des de fa deu anys treballen darrere de MAM House, i que han aconseguit que famoses de tot el món llueix les joies que fan a Barcelona.

Què en sabem? MAM House és una marca de joieria per la cara que substitueix el maquillatge, i altres accessoris de bellesa com arracades i anells que semblen trets d'una pel·lícula futurista, tal com han explicat ells mateixos aquest dijous en una entrevista a La Vanguardia.

Qui les porta? Entre les superfamoses seduïdes per les joies de Mam House, hi ha estrelles internacionals com Beyoncé, Gigi Hadid, Kylie Jenner, Jennifer Aniston, Amanda Seyfried, Millie Bobby Brown, Nikki Parker, Camila Cabello, Cecilia Rodríguez o María Becerra, algunes d'elles apareixen lluint aquestes peces d'orfebreria a l'Instagram de la marca. També han aparegut en sèries com Élite o Sexe a Nova York.

On són? La botiga de Mam House a Barcelona és al carrer Ample, 23. Es tracta d'un edifici històric de la ciutat, una antiga comissaria en un immoble construït el 1852 pel Lluís Domènech i Montaner i Elies Rogent i Amat. Més enllà de Catalunya, la firma treballa al mercat online per EUA, França, Regne Unit, Itàlia, Alemanya i Japó.