La Jungla
David Verdaguer, als Premis Goya el febrer de 2024
Foto: David Verdaguer, als Premis Goya el febrer de 2024 | EFE
Famosos

David Verdaguer trenca amb la Maria, la seva dona actriu i mare de la seva filla Lupe

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
David Verdaguer, als Premis Goya el febrer de 2024
Foto: David Verdaguer, als Premis Goya el febrer de 2024 | EFE

David Verdaguer ha trencat amb la Maria Rodríguez, actriu de Barcelona i mare de la seva filla Lupa, tal com ha confirmat ell mateix en les últimes hores.

Què en sabem? Verdaguer ha estat aquest dimarts a la nit al Festival de Cinema de Màlaga després de triomfar als Premis Goya pel seu paper d'Eugenio a Saben aquell. L'actor va atendre els mitjans a la catifa vermell, i totalment per sorpresa va anunciar la seva separació. No n'ha donat els motius, ni tampoc ha explicat si cap dels dos està amb una altra persona.

Què diu?

  • "Amb la Maria, tot bé. Estem molt bé els dos amb la Lupe"
  • "Una separació és molt difícil, però estem molt bé i feliços"
  • "Separar-se i ser d'esquerres és molt fotut, perquè vols fer les coses bé i costa"
  • "Però ho fem, ho hem aconseguit i els tres ens estimem molt, que és el que importa"

D'on venim? David Verdaguer i Maria Rodríguez es van conèixer al teatre, que és on ell va créixer com a artista abans de fer televisió i cinema. El 2017, la parella va tenir la seva primera filla, la petita Lupe, que aquest any farà set anys. Una experiència vital de la qual va sorgir un dels seus projectes artístics més especials.

En detall: Després que ella es quedés embarassada, la parella va decidir relatar el procés des que es van assabentar que serien pares fins que va néixer la nena en el film Els dies que vindran, que va obtenir tres Gaudí el 2020 per la millor pel·lícula en català, millor actriu per Maria Rodríguez i millor muntatge.

Categoria: La Jungla