La Jungla
Ricard Ustrell, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Ricard Ustrell, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Ricard Ustrell també fa cinema: així desfila per la catifa vermella del Festival de Màlaga

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Ricard Ustrell, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Ricard Ustrell, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Ricard Ustrell ha estat al Festival de Cinema de Màlaga aquest dimecres a la nit, com a productor del documental Binu, una història de dues estrelles, que ha estat una de les pel·lícules premiades.

Què en sabem? A través del seu compte d'Instagram, el presentador d'El matí de Catalunya Ràdio ha publicat la foto de la catifa vermella, on surt acompanyat dels directors Guillem Cabra i Mar Clapés, i dels protagonistes Francesc Fortí i Francina Suriñach, que a més són el cuiner i la cap de sala del restaurant El Racó d'en Binu d'Argentona, que va renunciar a dues estrelles Michelin per mantenir-se fidel "a la seva essència" i que inspira l'obra.

En detall: Ustell, productor del film amb La Manchester, es va deixar les seves millors robes a casa i va desfilar sobre la catifa vermella amb un look casual, amb una americana esportiva de color blau marí sobre una samarreta grisa, texans i vambes blanques. 

Per acabar: Després de projectar el documental a Màlaga, Ustrell ja ha tornat en avió a Barcelona amb un premi sota el braç. Binu, una història de dues estrelles s'ha endut la Bisnaga de Plata al millor llargmetratge de cinema de cuina.

Categoria: La Jungla