La Jungla
Laura Escanes en una foto de les seves xarxes socials
Foto: Laura Escanes en una foto de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Laura Escanes carrega contra el seu ex: "Amor, tu no ets la Shakira de la història"

Temps de lectura: 2 minuts
Laura Escanes en una foto de les seves xarxes socials
Foto: Laura Escanes en una foto de les seves xarxes socials | Instagram

Fa unes hores, la influencer i presentadora Laura Escanes informava als seus seguidors que es trobava escoltant el nou àlbum de Shakira, 'Las mujeres ya no lloran'. Una ocasió que ha aprofitat per carregar contra la seva exparella, el cantant Álvaro de Luna. 

Què diu? ''Només vull abraçar fort Shaki (Shakira) després d'escoltar el seu disc i donar un copet a l'esquena a tots els que intenten imitar-la per quedar bé quan en realitat són tot el contrari'', ha escrit Escanes, llançant una pulla directa a la seva exparella, que fa uns dies va revelar que les últimes cançons que havia creat eren un reflex dels moments que es viuen després d'una ruptura i que anaven dedicades a ella.

  • La influencer ha continuat escrivint que se sent molt frustrada per mantenir un silenci cordial mentre el seu ex es dedica a insinuar coses a través de les lletres de les cançons: 'Mira, ho deixaré anar perquè de tant callar al final em cremo per dins, però això que hagi d'estar calladeta mentre altres fan cançons... Lol", ha escrit.
  • Finalment, Escanes ha compartit una frase demolidora que molts dels seus seguidors han interpretat com una acusació d'infidelitat cap a l'artista Álvaro de Luna: ''Amor, no ets la Shakira d'aquesta història, prou''.

D'on venim? Laura Escanes i Álvaro de Luna van trencar el passat octubre de 2023 després de gairebé un any de relació. 

  • En una de les seves cançons, 'Suerte ;)' Álvaro de Luna parla directament d'una relació passada: ''Jo et desitjo molta sort, però al món no hi ha ningú que guanyi dues vegades la loteria. Jo a tu et vaig estimar per sempre, però tu no ho veies. Vas descuidar el que és nostre i només vas cuidar el que es veia. Jo no tinc temps per totes aquestes merdes''.